Sådan benytter du betalingsformularen

Du har åbnet blanketten "Betaling af gebyr", og du har nu mulighed for at betale gebyret direkte fra formularen.

I menuen til venstre kan du se, hvilke trin du skal igennem for at gennemføre betalingen. Hvert trin har sin egen skærmside. Med knapperne 'Forrige' og 'Næste' kan du komme frem og tilbage mellem de enkelte sider.

På den sidste side, 'Afslutning og betaling', får du en samlet oversigt over de informationer, du har indtastet, og du kan til sidst indsende dine oplysninger, og dermed betale dit gebyr.

Behandling af personoplysninger
Statsforvaltningen udfører behandling af personoplysninger ved elektronisk databehandling, og databeskyttelsesforordningen gælder derfor for sagsbehandling af enhver art i Statsforvaltningen. Ønsker du information herom, kan du læse mere på www.statsforvaltningen.dk/persondata

NB: Hvis du betaler på vegne af en anden, og det dermed ikke er dig, der er afsender på den blanket, som betalingen knytter sig til, skal du indtaste oplysningerne på vedkommende, som du betaler gebyret for.


Du kan betale med følgende betalingskort :

Dankort Visa Visa Electron JCB MasterCard American Express
Dankort Visa Visa Electron JCB MasterCard American Express

Betaling på denne side sker via Quickpay, som er godkendt af Nets. På Nets hjemmeside http://www.nets.eu/dk-da/ kan du læse mere om sikkerhed m.v.

Statsforvaltningen - Afdeling Aabenraa - Storetorv 10, 6200 Aabenraa - CVR: 29445710 - Telefon: 72 56 70 00 - E-mail: post@statsforvaltningen.dk